Communicatiestrategie

De basis voor succesvolle communicatie

Met de juiste communicatiestrategie bouw je aan een succesvolle relatie met je huurders of je medewerkers. Wij helpen je om jouw strategie te bepalen of verder aan te scherpen. Zodat je recht op je doel afgaat.

Altijd op basis van onderzoek

Wij ontwikkelen je communicatiestrategie zo veel mogelijk op basis van onderzoek. Want aannames over je doelgroepen en stakeholders zijn een grote valkuil voor je communicatiestrategie.

Communicatiemiddelen passend bij strategie én doelgroep

Met welke middelen breng je je doelgroep in beweging? Hoe faciliteren we de dialoog? In de strategie stippelen we de route uit om je doelen te bereiken. We denken hierbij altijd een paar stappen vooruit en houden ook rekening met het effect dat je met je middelen wilt bereiken. Zo stellen we meetbare communicatiedoelen op en bepalen van tevoren de succesfactoren. Bijvoorbeeld hogere klanttevredenheid, productiviteit, efficiency of consistente merkbeleving.

Samen met jou en makkelijk te begrijpen

De strategie maken we samen met jou en je collega’s. Jullie kennen je markt, klanten en organisatie immers het beste. Bovendien visualiseren we zoveel mogelijk, om zo je keuzes en de consequenties daarvan duidelijk zichtbaar te maken. Ook werken we onze strategie uit in een beknopt rapport met concrete concepten. Zo kun jij de strategie makkelijk uitleggen, inzichtelijk en begrijpelijk maken en implementeren in je organisatie.

 

Sparren met onze communicatiestrategie experts?

Vraag een gratis adviesgesprek aan.