Interim

Inspirerend, doortastend en loyaal

Op zoek naar een goede communicatieprofessional om tijdelijke afwezigheid op te vangen? Extra handjes nodig bij piekmomenten? Of zoek je een strategische adviseur die helpt bij de professionalisering van de communicatieafdeling? Sabel Nyna heeft een netwerk van adviseurs voor zowel strategische werkzaamheden als voor hands-on communicatieklussen. Deze adviseurs zijn bekend met het werk van corporaties en vertegenwoordigen ons bureau zoals wij dat graag willen: inspirerend, doortastend en loyaal.

Op zoek naar een communicatieadviseur in dienstverband? Wij helpen je graag met de werving en selectieprocedure. Neem contact op met Michel Giezen: Michel@nyna.nl

”Nyna weet een goede match te maken tussen corporaties en zzp-ers. Door goed te kijken naar kennis, ervaring en persoonlijkheid is het iedere keer raak. Daardoor zeg ik iedere keer weer volmondig “Ja!” als ik word gebeld voor een leuke opdracht. Nyna Communicatie regelt alle praktische zaken en biedt tegelijkertijd een fijne basis om op terug te vallen. Een keer sparren met een van de beste professionals op het gebied van communicatie, een goede vormgever regelen, een handige training organiseren… met Nyna Communicatie neem ik dit allemaal mee in mijn achterzak. Wel zo handig.”

Maxime Pieters

Nyna Interim

Op zoek naar een communicatieprofessional?