Intranet

Hoe ondersteunt een intranet jouw organisatie?

Een (sociaal) intranet is de spil in je organisatie; het houdt je medewerkers betrokken. Zij vinden en delen er de informatie en kennis die ze nodig hebben. Wij helpen je bij het realiseren van een gebruiksvriendelijk intranet dat je medewerkers optimaal ondersteunt in hun dagelijkse werk.

Starten met de basis

We helpen je graag bij de inrichting van een (nieuw) intranet. Daarbij starten we met de basis: wat zijn de functies van het intranet voor jouw organisatie? Op basis daarvan bepalen we welke content, functies en tools handig zijn voor jouw medewerkers. En we helpen je bij het maken van een intranetstrategie, programma van eisen of requirementsanalyse.

Toptaken voor je intranet

Medewerkers willen op het intranet hun zaken zo snel mogelijk regelen. Bijvoorbeeld een collega zoeken of een declaratie indienen. Maar welke intranetfuncties zijn voor hen het allerbelangrijkste? Deze toptaken identificeren we met de beproefde toptaakanalyse.

Ontwerpen en bouwen van intranet

We helpen je ook bij de realisatie van het intranet en vertalen onze plannen naar functionele ontwerpen en designs. Voor de bouw werken we samen met diverse leveranciers van intranet- en contentmanagementsystemen. Zo kunnen we precies dat systeem gebruiken dat het beste past bij jouw organisatie.

 

Neem contact op met José

Meer weten over intranetten?

Neem contact op met José