Jaarverslag

Een jaarverslag dat raakt en inspireert

Maak een jaarverslag dat jouw doelgroepen écht raakt. Een verslag dat inspireert en mensen uitnodigt om in gesprek te gaan. Wij helpen je hier graag bij. Met tips, adviezen, redactie, vormgeving en productie.

Gedrukt of online

Kies je voor een traditioneel, gedrukt jaarverslag, een online variant of voor een combinatie? De mogelijkheden zijn eindeloos: een jaarverslag als video, website, app, interactieve pdf of magazine. Met een slimme aanpak zorgen wij er bovendien voor dat de productie past binnen jouw budget.

Hoe raak je jouw doelgroepen?

Niet alleen investeerders en aandeelhouders lezen jouw jaarverslag. Ook medewerkers, klanten, sollicitanten, analisten en pers nemen een kijkje. Elk van deze doelgroepen is op zoek naar andere informatie. Door te onderzoeken wat deze doelgroepen willen weten, speel je hier slim op in. Wij denken graag me je mee.

Storytelling als leidraad

Wat maakte het afgelopen jaar bijzonder? Welke verhalen waren kenmerkend? Het jaarverslag is een uitgelezen kans om je organisatie een gezicht te geven. We zoeken de verhalen achter de feiten en cijfers. En gebruiken ze als leidraad om terug te blikken.

 

Neem contact op met José

Meer weten over (online) jaarverslagen?

Neem contact op met José