Hoe help jij jouw collega's?

Training & workshops

Weet jij hoe je jouw corporatie communicatief verder helpt? Hoe zorg jij voor een heldere strategie en hoe vertaal je die naar concrete werkzaamheden? De communicatieprofessional van nu helpt de organisatie om zich als geheel beter te presenteren. Niet zelf doen, maar collega’s helpen om beter te kunnen praten én luisteren naar de buitenwereld. Wij helpen je daar graag bij met verschillende workshops en trainingen voor jou en je collega’s.

Leergang Communicatie

In februari 2017 start de 6e leergang Communicatie voor communicatieadviseurs bij Woningcorporaties. De leergang is een zeer gevarieerde opleiding op beroepsniveau B/C (van Logeion, beroepsvereniging voor communicatie). In de leergang wordt de communicatietheorie rechtstreeks gekoppeld aan actuele ontwikkelingen en onderwerpen die spelen in de corporatiebranche.

Lees verder

Persona & Customer Journey

Je weet pas echt of je jouw huurder goed bedient, als je door zijn ogen leert kijken. Met deze training verplaats je je letterlijk in je huurder met al zijn karaktereigenschappen en zie je welke beleving een huurder heeft als hij in contact staat met jou organisatie.

Social Media Training

Facebook, Instagram, youtube, sociale media is niet meer weg te denken. En ja ook huurders vinden via de sociale media de weg naar corporaties.
En geef toe, sociale media zijn soms best leuk en bovendien handig om je doelgroep te bereiken. Een berichtje is zo gemaakt, maar wat als huurders inhoudelijke vragen gaan stellen of nog erger als er een mogelijke crisis dreigt?
Is jouw corporatie als ingesteld op de sociale media?

Hoe zet jij social in om je doelen te bereiken? Hoe reageer je op berichten van de buitenwereld. Stoom jouw organisatie klaar voor social media.

Begripvol leidinggeven

Leiderschap gaat voor 80% om communicatie. Jouw collega begrijpen en weten hoe je hem kan motiveren: dat is wat je graag wil. Leer tijdens deze training hoe je invloed hebt op gedrag zonder autoritair te hoeven zijn. Een stukje psychologie om je communicatie te verbeteren.

Empathie, betrokkenheid en communicatie

Hoe leer je mensen om met meer begrip voor een huurder (of een collega) te communiceren? Wat hebben ze daarvoor nodig?

Neem contact op met ons.

Wil je graag een training of workshop volgen?

Neem contact op met ons.