Websites

We ontwikkelen websites die werken

Een goede website zorgt ervoor dat jouw klanten vinden wat ze zoeken. Onze adviseurs, designers, developers en contentspecialisten helpen je graag bij het maken van je nieuwe site.

Heldere keuzes maken

In een succesvol webproject worden heldere keuzes gemaakt. Bijvoorbeeld over het doel van de site. En over welke doelgroepen je gaat bedienen. Wij helpen je graag bij het maken van die keuzes.

We ontwerpen, bouwen en helpen

Afhankelijk van je wensen maken we een website van a tot z of helpen we bij een deel ervan. Tijdens het traject besteden we extra aandacht aan de content: de inhoud van je site bepaalt namelijk of je website zijn doel bereikt.

Voor mobiel, tablet en laptop

Een website anno nu is een website die werkt op je mobiel, tablet of laptop. Daarom zijn alle websites die we maken responsive: geschikt voor meerdere apparaten. Daarnaast hebben we ruime ervaring met opensource-cms’en als WordPress, Drupal, TYPO3 en Umbraco.

Snel zicht op het eindresultaat

Ons online team werkt graag volgens de Scrum-methode. Hiermee krijg je sneller zicht op het eindresultaat, kun je beter testen en heb je meer sturing op het project.

Neem contact op met José

Meer weten over websites?

Neem contact op met José