Sabel Nyna bouwt mee aan doeltreffende middelen

Contentcreatie

Een tekst die iedereen begrijpt in een vormgeving die iedereen aantrekt.

Eerst even over de inhoud
Een goede tekst gaat ergens over. Heeft waardevolle en relevante inhoud. Zonder inhoud krijg je collega’s niet warm voor een nieuwe manier van werken. En creëer je geen draagvlak bij huurders voor een nieuw beleid over duurzaamheid.

Of je nu werkt aan je jaarverslag of je website, een crisishandboek of een nieuwsbrief – wij denken, schrijven en schrappen met je mee. Zo zorgen we samen voor een sterke tekst die woorden geeft aan jouw verhaal. Die prettig leesbaar is, voor huurders én bestuurders. En bij online teksten zorgen we voor alles waar Google blij van wordt, zodat de bezoekers van je website snel vinden wat ze zoeken.

Dan over de verpakking
Dan heb je die sterkte tekst. Maar hoe verleid je de lezer om te lezen? Al raadt een bekend spreekwoord het af, we beoordelen een boek stiekem toch op de kaft. Een beetje boek heeft dus ook een aantrekkelijke kaft. En een goede tekst hoort in een passende vorm. Passend bij het verhaal, het doel en de doelgroep.

Is jouw doel bijvoorbeeld om de relatie met je stakeholders te verstevigen? Vertel je verhaal dan in een digitaal of gedrukt magazine. Wil je een ingewikkelde boodschap helder uitleggen aan je huurders? Denk ‘ns aan een (animatie)video. En wil je je boodschap met feiten en cijfers onderbouwen? Een infographic kan veel ophelderen. We kunnen je helpen bij het bedenken, ontwikkelen en produceren van al deze communicatiemiddelen. En uiteraard zorgen we er altijd voor dat jullie woningcorporatie duidelijk herkenbaar blijft als afzender.

Social media
Social media zijn niet meer weg te denken uit het medialandschap, en dus ook niet meer als communicatiemiddel. We kijken graag samen met jullie communicatieafdeling welke social media geschikt zijn voor jullie doelgroepen. En we kennen ook de andere kant van de medaille: huurders en omwonenden communiceren dankzij social media steeds meer op openbare online podia. Over leuke dingen, maar ook over hun klachten. Wat betekent dat voor jouw corporatie? Hebben jullie al een goede strategie?

Van alle middelen thuis
Sabel Nyna weet als geen ander welk communicatiemiddel het best past bij welke boodschap en welke doelgroep. Of het nu gaat om bewonersbrieven of persberichten, om je online kennisbank of de jaarlijkse verantwoordingsinformatie: we helpen je graag. Met ondersteuning en advies en uitvoering in de praktijk. Ons werk is altijd op maat en in lijn met de kernwaarden van jouw woningcorporatie.

Ook behoefte aan een goed geformuleerde boodschap in een passende verpakking? Bel of mail ons dan.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact