Sabel Nyna: voor een verhaal dat staat als een huis

Het wat, waarom en hoe van Sabel Nyna Communicatie

Wat: communicatiestrategie, -advies, contentcreatie, crisiscommunicatie en interim ondersteuning voor corporaties
Sabel Nyna is een bureau voor strategische communicatieadviezen, contentcreatie, crisiscommunicatie, reputatiemonitoring en interim ondersteuning voor corporaties. We denken mee over de communicatiestrategie van jouw corporatie én zorgen voor de implementatie. Dat doen we samen met jou en een hecht team van communicatieadviseurs, contentstrategen, crisisspecialisten, tekstschrijvers en vormgevers.

Waarom: zorgen voor duidelijkheid, vertrouwen en begrip
Communicatie is de sleutel tot het bereiken en betrekken van huurders, gemeenten, bewonerscommissies en andere betrokkenen bij jouw corporatie. Wij geloven dat je met communicatie misverstanden oplost en crises kan bedwingen.

Duidelijke communicatie zorgt voor vertrouwen en begrip. Een stabiele thuisbasis. Behoorlijk belangrijk voor een brede doelgroep aan bewoners die afhankelijk is van jouw corporatie. Ook – of misschien wel juist – bij ingrijpende veranderingen is goede communicatie ontzettend belang, zoals bij sloop-nieuwbouw of ingrijpende renovatietrajecten.

Communicatie is geen wondermiddel, maar wel een onmisbare factor bij alle aspecten binnen de woningsector. Op een verhalende wijze raak je mensen in hun hart én hoofd en betrek je ze bij veranderingen.

Hoe: met communicatie die staat als een huis
Met goede communicatie maak je complexe onderwerpen begrijpelijk. Bij Sabel Nyna helpen we jouw corporatie om haar verhaal te vertellen. In woord, beeld en vorm. Ook op weg naar communicatie die staat als een huis? Wij kunnen je helpen. Neem snel contact met ons op.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact