Wij zijn Sabel Nyna

Wij zijn Sabel Nyna Communicatie

Ongeveer vijftien jaar geleden begon Diana Coolegem met Nyna Communicatie. Opgericht vanuit een sterke affiniteit met de corporatiesector. Nyna Communicatie groeide uit tot een bureau met een team van vaste en flexibele collega’s. Een communicatiebureau dat volledig gericht is op corporaties en hen helpt met advies, content, creatie en onderzoek. Sinds 2015 neemt Sabel Communicatie het bureau onder zijn hoede; Diana Coolegem is nog altijd betrokken als adviseur. Zo is Sabel Nyna een gebundelde kracht van communicatiespecialisme met een warm hart voor de klanten van onze opdrachtgevers: bewoners, omwonenden, bewonerscommissies, gemeenten en de media.

We zijn een team met passie voor de woningcorporatiesector. Met een drive om corporaties te professionaliseren op het gebied van communicatie. Vanuit ons kantoor in Bilthoven en op locatie helpen we jouw corporatie met het vertellen van haar verhaal.

Team

Dit zijn de mensen die voor jouw organisatie het verschil willen maken. Benieuwd hoe ze dat doen? Kom dan een keertje kennismaken.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact