02 december 2014

Leergang communicatie voor communicatieadviseurs bij woningcorporaties

Op 19 februari 2015 start de vierde leergang Communicatie voor communicatieadviseurs bij woningcorporaties. De leergang wordt aangeboden namens van der Hilst Communicatie en Nyna Communicatie. Het is een zeer gevarieerde opleiding op beroepsniveau B/C van Logeion (beroepsvereniging communicatie). Tijdens de leergang koppelen we de communicatietheorie rechtstreeks aan actuele ontwikkelingen en onderwerpen die een rol spelen in de corporatiebranche.

Helpen bij het vergroten van vertrouwen?

De woningcorporaties liggen onder een vergrootglas. Corporaties werken hard aan legitimatie en vertrouwen. Dit betekent dat er kansen liggen voor communicatieprofessionals. Niet alleen om de organisatie nog beter te ondersteunen bij de organisatiedoelstellingen, maar ook om te werken aan transparantie en zichtbaarheid. En dat draagt bij aan het vertrouwen en de reputatie van de corporatie en van de corporatiesector. De Leergang Communicatie leert de deelnemers die kansen te pakken.

Hoe ziet de leergang eruit?

Docenten en communicatieadviseurs van woningcorporaties, koepelorganisatie Aedes en toonaangevende professionals verzorgen de modules. De leergang bestaat uit zes modules. Tijdens de leergang schrijven deelnemers een paper met daarin een verbeterplan voor een complexe uitdaging waar hun corporatie momenteel voor staat. Tijdens de praktijkdag presenteren ze dit verbeterplan aan de praktijkcommissie.

Kosten en locatie

De kosten voor de leergang zijn € 3.150,00 voor de gehele leergang, inclusief de praktijkdag, koffie/thee en lunch. De leergang is bedoeld voor maximaal 15 deelnemers. De locatie verschilt. De hoofdlocatie is het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum in Zeist. Sommige modules worden verzorgd op locatie bij een gastcorporatie.

Inschrijven

Inschrijven kan op de website: www.leergangcommunicatie.nl.