08 augustus 2014

Pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel wint PBM Communicatieprijs (categorie social media)

Het Pensioenfonds voor het KLM-Cabinepersoneel heeft de PBM Communicatieprijs 2014 gewonnen in de categorie social media. Sabel Communicatie ondersteunt Blue Sky Group - de pensioenuitvoerder van het pensioenfonds KLM-Cabinepersoneel - bij de inzet van Facebook.

Dit jaar werd de prijs voor de toepassing van social media in de communicatiestrategie toegekend aan het Pensioenfonds voor het KLM-Cabinepersoneel.

BLueSkyGroup

Exclusief op Facebook

Dit fonds loopt net als KLM zelf in de voorhoede als het om social media gaat, en de resultaten laten zien dat het navolging verdient. De essentie van de inzending was het besluit om, naast de zogeheten fanpagina op Facebook ook een besloten groep voor de deelnemer in te richten. Op dit Cabine Pensioen Plein gaat het fonds met de deelnemer in dialoog. De belangstelling voor beide pagina’s is boven verwachting, met name ook van jongere deelnemers.

Ondersteuning bij social media

We ondersteunen Blue Sky Group, de pensioenuitvoerder van het pensioenfonds, bij de inzet van Facebook. Zo realiseerde we afgelopen jaar een foto-actie en hielpen we bij de inrichting van de Facebook-pagina’s.

Verder lezen