02 december 2014

Rik in top 3 Communicatietalent van het Jaar 2014

Onze adviseur Rik Baas was finalist in de verkiezing Communicatietalent van het Jaar 2014. De verkiezing werd georganiseerd door communicatievakvereniging Logeion. Vanavond nam hij deel aan de finale, die plaatsvond in het Rijksmuseum in Amsterdam.

Rik is communicatieadviseur en projectmanager bij Sabel Communicatie. Hij adviseert onze klanten over de inzet van communicatiemiddelen. En hij zorgt ervoor dat deze middelen er daadwerkelijk komen. Maar bovenal denk Rik mee over hoe je jouw doelgroepen daadwerkelijk kunt bereiken.

“Ik maak dingen graag zo simpel mogelijk. Samen met mijn klanten zoom ik in op de vraag: ‘Waarom is dit eigenlijk interessant voor dit publiek?’ Achter deze eenvoudige vraag schuilt namelijk een heel interessant netwerk van psychologische principes. Door gebruik te maken van modellen uit de gedragswetenschap ontstaan leuke inzichten over mogelijke drijfveren van de doelgroep rondom een onderwerp. Dit klinkt ingewikkeld, maar het is eigenlijk heel makkelijk en leuk!”

IMG_8983IMG_8980

Op de foto’s: Rik in gesprek met de jury, 2 december 2014 in het Rijksmuseum.

Trots!
Dat Rik een talent is, dat wisten we bij Sabel Communicatie al. Maar we zijn supertrots op zijn plek in de top 3 van Communicatietalent van het Jaar 2014.

Bekijk het profiel van Rik of stuur hem een mail om hem te feliciteren!