Workshop Storytelling - vertellen en verbeelden

Verhalen maken organisaties menselijk. Maak kennis met de impact van storytelling, de manier waarop de corporatie verhalen in- en extern kan inzetten en de vertaalslag naar beeld. Meld je snel aan voor onze workshop over storytelling op 1 februari 2018!

Hoe werkt dat precies met verhalen, hoe begin je ermee en wat kun je ermee? In deze workshop laat José Onderdenwijngaard je kennismaken met wat storytelling wel én niet is. Stefan Gradisen van Portaal licht toe hoe zijn corporatie werkt met verhalen en wat dat toevoegt. Michel Giezen van Sabel Nyna toont hoe je verhalen kan vertalen in beeld.

In deze workshop:

  • maak je kennis met storytelling;
  • krijg je inzicht in wat het kan betekenen voor je eigen organisatie;
  • krijg je een idee hoe je je verhalen kunt vertalen in beeld.

Wanneer: 1 februari 2018
waar: Sabel Nyna in Bilthoven
tijd: van 13.00 tot 17.00 uur.
kosten: 225,-

Het aantal deelnemers is beperkt. Meld je gauw aan met een mail naar info@nyna.nl ov.v. ‘workshop storytelling’, je naam, de naam van je organisatie en je contactgegevens.

‘Het is niet zomaar iemand iets laten vertellen en dat opschrijven. Als je het écht goed wil doen, gaat er veel tijd in zitten. Maar ik heb uit de workshop zeker dingen gehaald die ik nu al kan toepassen. Dus is het ook een kwestie van gewoon beginnen.’

Rick Evers (communicatieadviseur De Woonmensen)

‘Ik dacht dat storytelling vooral gaat over hoe je de buitenwereld je verhaal vertelt en hoe je je medewerkers als ambassadeurs inzet. Ik vond het interessant dat je het ook kunt inzetten om je organisatie te verbeteren.’

Yvette Glättli (communicatieadviseur bij wstg Barneveld)

Neem contact op met José!

Meer weten?

Neem contact op met José!