Haal een expert van Sabel Nyna in huis

Interim communicatieprofessional

Op zoek naar een interim communicatieprofessional met gevoel voor de corporatiesector? Om tijdelijke afwezigheid van een collega op te vangen of een extra drukke periode te overbruggen als zzp’er? Sabel Nyna kent precies de mensen die jij nodig hebt.

De juiste match
Zoeken jullie versterking in het communicatieteam van jullie woningcorporatie? Extra handjes voor piekmomenten? Een vervanger voor een collega met zwangerschapsverlof? Langdurige ondersteuning bij een issue of crisis? Of een strategisch adviseur die helpt de communicatie te professionaliseren? Onze communicatieadviseurs zijn voor lange en korte periodes inzetbaar als interim-medewerker. Fulltime of voor een paar dagen in de week. Wij bieden adviseurs met affiniteit en ervaring met de woningsector. Zo vinden we altijd een goede match tussen onze adviseurs en jouw corporatie.

Een echte meerwaarde
Onze adviseurs versterken je team en zullen voelen als een echte collega. Ze zijn flexibel en snel. En ze brengen interessante inzichten door hun ervaring bij andere klanten van Sabel Communicatie.

Wat doet een interim-medewerker zoal? Van alles! Ze kunnen helpen bij het creƫren van draagvlak onder huurders en andere stakeholders. Ze denken en werken mee aan communicatiecampagnes. Ze kijken met een frisse blik naar je website en andere communicatiemiddelen. Ze communiceren met pers en andere belanghebbenden. En ze adviseren maar al te graag over ingewikkelde communicatievraagstukken.

Ook behoefte aan extra handjes, denkkracht of een combinatie daarvan? Kom dan eens langs voor een nadere kennismaking.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact