Sabel Nyna: heel veel kennis onder één dak

Training & coaching

Communicatie is een vak apart. Wij leren het je graag. Dat doen we met trainingen, workshops, adviezen en inspiratiesessies.

Storytelling
We vertellen je alles over het effect van verhalende communicatie. Samen met jou bespreken ze succesverhalen in media, nieuws en jouw sector. Ontdek het verhaal van jouw woningcorporatie en leer hoe je de kracht van verhalen inzet.

Crisiscommunicatie
Ontdek hoe incidenten een crisis kunnen ontketenen. Van ventilatieproblemen of een brand in een appartementencomplex tot een gerucht dat een eigen leven gaat leiden. In een crisissimulatie ervaar je hoe het is om te handelen onder druk. Je wordt bewust van je rol tijdens een crisis en leert wat je moet doen als de vlam in de pan slaat.

Issuemanagement
Is het huisvesten van statushouders of een groot funderingsprobleem in de stad in issue bij jullie? We helpen je graag de impact, reputatierisico’s en belangrijkste stakeholders te identificeren. Samen maken we een communicatiestrategie/kalender en gaan we reputatieschade te lijf.

Reputatiemonitoring
Het managen van stakeholders wordt steeds complexer. Huurders worden mondiger, trekken steeds sneller conclusies in het nadeel van de corporatie en uiten dat via social media. Wij leren je graag de reputatie van jouw corporatie te monitoren. Je brengt een prioritering aan in de groepen stakeholders en analyseert de belangen, standpunten, sentimenten, trends en netwerken. Zo meet je de reputatie van jouw corporatie.

Omgevingsbewustzijn
Snel en efficiënt reageren op signalen uit de omgeving van jouw organisatie. Ontzettend belangrijk, want zo voorkom je dat issues en incidenten onnodig groot worden en vragen om extra tijd en aandacht. Tijdens onze training ‘omgevingsbewustzijn’ leren jij en je collega’s er alles over. Je leert hoe (sociale) media en nepnieuws werken als katalysator van incidenten, én waarom dit vaak een volledig nieuwe dynamiek creëert voor issue- en crisismanagement. Na de training ga je naar huis met een omgevingsantenne die alle belangrijke signalen opvangt.

Ook zin om meer te weten te komen van ons mooie vak? In een workshop, een training of een coachingsgesprek? Maak dan snel een afspraak.

Heb je een vraag?
Stuur ons nu een bericht!
Colofon Contact