Kort iets vertellen over Eva? Dat is best een uitdaging. We kunnen van haar vele talenten, hobby’s, interesses en eigenaardigheden prima een video, factsheet of complete website maken. Dingen die ze zelf als communicatieadviseur overigens ook graag doet. Treffender: die ze graag goéd doet. Want prima is voor Eva niet goed genoeg.

In haar werk uit die precisie zich in écht mooie oplossingen met resultaat en kraakheldere communicatie waarbij op iedere i een punt staat. In haar vrije tijd stroomt die precisie vanuit haar vingers de pianotoetsen over of via haar tenen de dansvloer op met een swingende bachata. Of het belandt naast een snufje zout in een bak zelfgemaakt ijs.

En dan heeft deze communicatieprofessional/muziekliefhebber/danseres/ijsmaker ook nog tijd om als vrijwilliger conversatieles te geven aan mensen die de Nederlandse taal beter willen leren spreken. Daar komen haar interesses in menselijk gedrag en begrijpelijke taal weer mooi samen.

We zeiden het al, het wordt een uitdaging om het kort te houden. Want het belangrijkste hebben we nog niet eens gehad: Eva leerde haar huiskat om high fives te geven en door een hoepel te springen. Zo. Nu jullie weer.